94781
Książka
W koszyku
Publikacja autorstwa specjalistów odżywiania przedstawia w bardzo przystępny sposób wnioski z wieloletnich badań nad wpływem diety na choroby cywilizacyjne. W głównej mierze oparta jest na równoczesnych badaniach porównawczych populacji Chin i USA. Autorzy definiują wzorce odżywiania obu nacji i współzależności występowania takich chorób jak rak, cukrzyca, stwardnienie rozsiane i in. W zestawieniach statystycznych uwzględniono także Polskę.
Status dostępności:
Stary Sącz - Wypożyczalnia Dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej